YouTube Videoyu MP3 Olarak İndirme Programsız

Piyasada çok sayıda YouTube video indirici var ama sadece mp3 ses dosyası olarak bilgisayara yada telefona kaydetmek için pek fazla alternatif bulunmuyor. Bundan dolayı bu yazıda YouTube videosunu mp3 olarak indirmek için yapmanız gerekenleri anlatıyorum. Üstelik programsız ve programlı yöntemini veriyorum.

1. Anything to MP3 (Anything2MP3)

YouTube ve SoundCloud üzerinde dinlediğiniz müzikleri mp3 dosyası şeklinde indirmek için bu siteyi kullanabilirsiniz. Bunların haricinde DropBox, Dailymotion, Audiosmack, Facebook, Vevo, Vimeo gibi çok sayıda video platformunu da destekliyor yani bu sitelere ait videoları da indirebiliyor.

Not: Bilinmeyen bir nedenden ötürü bu site artık düzgün çalışmıyor. Dolayısıyla aşağıdaki alternatifleri kullanmanızı tavsiye ederiz.

2. anything2MP3.cc

YouTube ve Vimeo gibi sitelerde yer alan videoların URL adresini kopyalayıp bu siteye yapıştırarak videoyu mp3 şeklinde indirebilirsiniz.

Önce linki yapıştırın, sonra çıktı formatını ve bit oranını seçin ve son olarak DOWNLOAD FILE FROM URL yazan butona tıklayarak indirmeye başlayın. Çıktı olarak mp3, aac, wma ve off formatını tercih edebilirsiniz.

3. MP3FY

Uzun YouTube videolarını ve uzun SoundCloud müziklerini mp3 formatında bilgisayara indirmek için özel olarak optimize edilmiştir. Hiçbir süre ve boyut kısıtlaması yoktur.

Toplamda 1000’den fazla siteden videoyu mp3 şeklinde kaydedebilir ve indirmeden önce önizleme seçeneği sunmaktadır.

4. TheYouMp3

Eğer YouTube videolarını çok yüksek ses kalitesinde mp3 olarak indirmek isterseniz, sizin için en ideali TheYouMp3 sitesidir. Kullanıcı arayüzü gayet basit ve anlaşılır. Kullanmak da çok kolay. Videonun url adresini yapıştırın ve Convert butonuna basın. Hepsi bu kadar.

5. convert2mp3

Yukarıdaki sitelerle aynı mantıkta çalışır. Fakat YouTube videosunu sadece mp3 olarak değil, aynı zamanda wmv, avi ve mp4 formatlarında indirme imkanı da sunar.

Ayrıca üstteki resmin alt tarafındaki kutuya dilediğiniz şarkının veya şarkıcının adını yazıp search and convert butonuna basın. Böylece dilediğiniz müziği anında bulup mp3 olarak kaydedebilirsiniz.


Program kullanın

Tüm SoundCloud ve YouTube videolarını yüksek kalitede ve mp3 formatında bilgisayara indirmek için Aiseesoft Screen Recorder isimli profesyonel kayıt yazılımını kullanabilirsiniz.

Programı yükledikten sonra çalıştırın ve ana penceredeki Audio Recorder seçeneğine tıklayın.

Sonrasında kaydedeceğiniz müziği YouTube yada SoundCloud üzerinde açın.

Programın penceresinde ses kalitesi ve mikrofon sesi özelliğini ayarladıktan sonra, REC butonuna basarak kayıt işlemini başlatın.


Yayımlandı

kategorisi